Markedets tøffeste?

Ikke begrens turen og drømmene til asfalterte veger eller vanlige steder, når du planlegger en helgetur eller en lengre utflukt eller ekspedisjon!
Med en Crawler kan du trygt legge både helgetur eller ekspedisjon til dine favorittsteder, enten du reiser alene eller sammen med venner og familie. Vi kan forsikre deg om at Crawler raskt vil bli familiens favoritt, en vogn for de tøffeste forholdene, uten at det går ut over komforten.

Crawler campingvogner, med det utvidbare indre området for camping og campingutstyr, gir en behagelig plass for deg, dine medreisende og din familie.
Ingenting kan stoppe deg med en Crawler bak bilen!

Frihet & komfort bak bilen

Med CarbonTear bak bilen blir du ikke bare lagt merke til pga. dens tidløse retro-design men også dens kvaliteter ned i minste detalj. En vogn skapt av entusiaster for entusiaster som liker å reise!

På en Carbontear er ikke noe overlatt til tilfeldigheten, her er det tatt hensyn til hver minste detalj og kvalitetsfølelsen er på topp. Her er det ikke valgt en tilfeldig del fra en underleverandør pga. ok pris, men alt er nøye utvalgt spesielt for nettopp CarbonTear eller custom-made for å stå i rett stil eller kvalitet til vognens øvrige løsninger.

Ready for TakeOff?

 

Translate »