Reis dit du ønsker, når du vil… 

Er du som mange andre glad i å oppleve nye destinasjoner, og som oss synes selve målet er reisen i seg selv?

Kanskje du i tillegg er opptatt av detaljer, design og smarte løsninger i en kompakt campingvogn naboen garantert vil misunne seg på?
Da er CarbonTear navnet du skal merke deg og denne vognen skiller seg helt klart fra konkurrentene.
Enten du liker turer i naturen, med eller uten sykkelen, om du driver med jakt eller fiske, eller kanskje litt av alt?

Om det er for besøke venner og familie eller om du skal reise alene, med en partner eller med barna, så er CarbonTear din perfekte reise-venn.

Bygget med den største lidenskap og perfeksjonisme..

Her kan du sove komfortabelt, sitte oppreist innendørs og lage mat ved verdens mest sosiale utendørs kjøkken.

CarbonTear kommer med en rekke utstyr som standard som blant annet; Varmeapparat, Stereo, Solcellepanel,
og skulle du ta en dukkert i sjøen, kan du ta en dusj da dette også er standard.

CarbonTer er en reise-smart vogn bygget på en ganske unik måte og har markedets aller beste isolasjon med hele 50mm tykke vegger, tak og gulv, så denne vognen står godt ut et tur til de dypeste skoger i Trysil eller en tur til Røros.

CarbonTear er ikke en masseprodusert vogn i plast uten sjel…
Designet av en arkitekt og bygget med den største lidenskap og perfeksjonisme!

Utviklet for Nordisk klima og med tanke på miljøet..

 Vognene er bygget spesielt for nordisk klima og den yttre flaten består av 2mm aluminium lakkert, eller foliert i ønsket farge.
CarbonTear har et meget solid rammeverk med hele 4 cm slagfast isolasjon i vegger og gulv, samt 4 cm i tak før den synlige flaten innvendig er laget i lekre eike-finér med høyeste møbel-finish og alt av topp håndverk.

En CarbonTear oppleves som lun og varm innvendig og er du opptatt av å eie en vogn med bærekraftige og miljøvennlige materialer, vil den garantert gi deg et stort smil om munnen.

Her er alt resirkulerbart og denne kan på ingen måte sammenlignes med en vogn bygget i XPS plastmateriale.
CarbonTear er en av markedets mest aerodynamiske vogner og har en veldig lav CV-verdi på grunn av sin utforming omtrent som formen av en flyvinge. Dette skaper lite turbulens bak og gir unikt lavt luftmotstand, som sikrer lavt drivstofforbruk og også gjør vognen helt genial for å trekke etter el-biler.

Alt du trenger, uten ekstra kostnader..

Du finner ikke en CarbonTear med lite utstyr, for her er vanntank, dusj, varmtvann, high-end stereo med høyttalere både inne og ute og CarbonTear sitt helt unike understell med uavhengig fjæring som standard!
Understellet gjør at vognen er overlegen også når det gjelder kjørekomfort bak bilen, den har spiralfjærer som på en bil og 2 støtdempere på Street modellen og hele 4 støtdempere på modellene GR og XR.

Er du ute på tur i naturen trenger du nok strøm og den kommer også standard med 120Ah batteri med 1A5 Victon Energy smartlader og solcellepanel på 100 watt. (2×100 watt / totalt 200 watt standard på XR Arctic) 
Dette sikrer deg nok strøm til dine utflukter, men ønsker man mer strøm-reserver kan den leveres med to solcellepaneler og batteri på 200Ah og 20A lader.
(200 Ah batteri og større lader er standard på XR)
 

Maten smaker best ute..

Åpner man den store luken bak på vognen, kommer et stort og fullt utstyrt kjøkken til disposisjon. 

Også dette i elegant utførelse i eik med nedfelt vask og dobbelt kokeapparat fra DOMETIC, med topp i herdet sort glass. 
Alle CarbonTear er også utstyrt med varmtvann til både kjøkken og dusj, samt integrert vanntank som standard.

Nytt på 2022 modellene er også en praktisk integrert bestikk-skuff i den store skuffen på kjøkkenets høyre side. 
Med et utendørs kjøkken blir man i ett med naturen når man lager mat, men slipper fett og lukt fra matlaging inne i vognen og man er sosial med de andre utendørs, mens man tilbereder maten.  

Det er god plass til å jobbe to på kjøkkenet til en hver tid. 
Skulle det komme dårlig vær, fortvil ikke for CarbonTear kan leveres med et eget kjøkken-telt som gjør ute-kjøkkenet om til et inne-kjøkken.
Genialt enkelt og helt enkelt genial.

Reis dit du ønsker, når du vil…

CarbonTear er den campingvognen på markedet i Scandinavia med best isolasjon på hele 40mm og med en vegg-tykkelse på solide 50mm, klar for dine turer med temperaturer under –25 grader.

Ikke bare har vi den best isolasjonsverdien blant vognene av denne typen, men vi har også den klart beste bakkeklaringen for de som ønsker å kunne komme fram alle steder bilen kommer fram.
Takket være et understell med uavhengig sving-arm med spiralfjærer og doble støtdempere, blir kjøring på dårlige veier og i virkelig tøft terreng,  en helt ny opplevelse med en campingvogn.

Vognen er utstyrt med en madrass som gjør det mulig å endre på innredningen, slik at man også kan sitte normalt inne i vognen og et lite klaffebord passer perfekt til å sitte med en laptop, kaffekoppen eller innta et måltid.
Det er rikelig med oppbevaring i hyller og bak ryggstø på seng/ sofa.

Selvsagt har alle dører lås, slik at dører ikke spretter opp under kjøring. Vognen kommer standard med stereo med DAB+ og høyttalere av høy kvalitet, som gir en fantastisk god lyd. Det er LED-belysning i taket, 230V strømuttak, 12v og USB inne i vognen, ved kjøkkenet og 12v til ekstra kjøleboks eller annet utstyr foran i frontboksen.
Alle brytere og kontakter er av høy kvalitet i sort høyglans.

På din reise i naturen, med en CarbonTear campingvogn, vil du raskt oppdage friheten og de mulighetene dette gir deg og eventuelt familien på spennende og oppdagelsesrike turer. Unikt av 2022 er også at man som ekstrautstyr kan få vognen levert med en barneseng til et barn inntil 1,5 meter høyde eller egen soveplass for hunden.
Alle vogner er forberedt fra fabrikk for å montre inn ekstra seng senere, om turen skulle ende opp i familieforøkelse eller noe i den duren!
Skal man reise
ennå flere på tur, kan vognen utstyres med taktelt med plass til to voksne eller flere barn. Ta med barnebarn på tur ellers barnets venn eller venninne kan også bli med på reisen. 
 

Design og finish i særklasse..

Ikke bare er den lekker å se på og godt bygget, men den er designet med omtanke til detaljer og funksjon.
Du må se, oppleve og sammenligne med andre konkurrenter i denne klassen, for å selv oppleve forskjellen!
Enkelte har uttalt at CarbonTear er som en blanding mellom en lekker Jaguar og en Bentley på to hjul. 

Bare se på detaljer på bakluke, sidedører, ko-øye vinduene i dørene og en rekke detaljer som er laget hos CarbonTear og du ikke finner i noen annen campingvogn. En CarbonTear vogn kan på mange måter minne om et maritimt preg. 

CarbonTear leveres i tre ulike modeller pluss to versjoner av XR, tilpasset ulike type kjøretøy og for ulik bruk: 

ST (Street) – for personbiler og el-biler. 

GR (Gravel) – for SUV også el-biler som SUV 

XR Nomad  (Extreme) – for kraftige SUV og off-raod (fra 33- 38») 

XR Arctic (Extreme+) – for off-raod (fra 35» – 44») 

CarbonTear er totalt 4,8 meter lang
Fra ca 195cm til 2,35 cm høy avhengig av modell og takgrind
Vekt fra 860 kg, gir det en lasteevne på inntil 440 kg
Bakkeklaring fra 30 – 70 cm avhengig av modell 

Modeller

CarbonTear – GR

1 Vogn på lager med kampanjepris NÅ!

GR – passer like godt på asfalterte veier, som på dårlige vestlands-veier og skogsveier.

Vognen for deg som kjører en større personbil eller SUV og ønsker en helt unik vogn med stilsikker retro-design, også i GR vil du raskt oppdage kvalitet og finish du neppe finner maken til i noen annen vogn i denne klassen.
Vognen er utstyrt med standard utstyr som blant annet:

Front box
Varmeapparat
Stereo
Solcelle Panel

CarbonTear – XR

XR og XR Arctic – den ekstreme versjonen med høy bakkeklaring og opp til 35 tommers hjul.
Perfekt for deg med kraftig SUV eller Off-road kjøretøy. Byr på samme design og kvaliteter som Street og GR, men utvendig er denne mer brutal og ruvende i terrenget. XR Arctic har i tillegg Raptor lakk og beskyttelse langs hele siden og bak på vognen.

Roof Rack
Varmeapparat
Stereo
Solcelle Panel

CarbonTear – Street

Street – modellen for deg med personbil, som ønsker en helt unik vogn med stilsikker retro-design, samt kvalitet og finish du ikke finner maken til i noen annen vogn i denne klassen 

70Ah Batteri
Stereo
Solcelle Panel

Translate »