Det hele startet med noen taktelt og en minicaravan!

…nå er utvalget stort og vi tilbyr i dag også større vogner, samt trolig Norges tøffeste 4×4 bobil!

Minicaravan.no ble til med agenturet for ProCamp etter at vi startet med egne taktelt under varemerke ART Ekspedition i 2017.

I dag er vi Scandinavisk importør av caravaner fra ProCamp, LUME Travelers, Carbontear, ART Expedition og de virkelig robuste vognene fra Crawler Caravan. Våren 2020 introduserte vi også en Carbontear, som virkelig har imponert oss når det gjelder byggekvalitet og finish. Disse vognene er i en klasse helt for seg og med 40mm isolasjon i veggene, er den trolig av det beste på markedet i dag. Prisen vil også overraske svært så positivt i forhold til kvalitet og standardutstyr!

Vi har utviklet vår egen multi-caravan ART Expedition i samarbeide med en stor europeisk produsent, noe som gir deg svært mye vogn for pengene!
Disse vognene er utviklet med tanke på at man skal ha en vogn som kan kombinere behovet for plassen i en romslig skaphenger og en liten caravan for å dra på tur.

Flere og flere får øynene opp for å feriere og campe i ett med naturen og reise for å oppleve landet, i stedet for å ligge stille på en campingplass. Er du en av disse, har du kommet til rett sted, for samtlige av våre vogner er det vi kaller kjørevogner, som er bygget for å kjøres og brukes, vi har egne modeller som er bygget for norske veier og tøft terreng, som kan følge med deg mer eller mindre der bilen din kan ta deg, på stedet du tidligere bare har kunnet drømme om å ferdes.
Det er kanskje følelsen av frihet og det å oppleve naturen på nært hold, som treffer deg også?

 

Minicaravan.no har som et klart mål å være best på kvalitet, kundeservice og utvalg!

Vi både tester og bruker flere av produktene vi selger selv, slik at vi hele tiden skal kunne tilby produkter av god kvalitet og rett funksjonalitet.
Vi har mange års erfaring med salg og kan hjelpe deg med gunstig finansiering på alt fra taktelt, tilhengere, utstyr og caravaner, gjennom vår samarbeidspartner Santander. Vi har holdt på med salg av kjøretøy, vogner, båter og produkter siden 2010 og har dette som heltidsjobb og er her for å hjelpe deg i dag.
Du er hjertelig velkommen til å besøke oss i våre 520 kvm store lokaler med showrom, verksted og lager, enten du vil se på våre produkter, eller hente varen selv.

 

Informasjon om våre domener og eget varemerke:

Minicaravan.no er vår nettside med informasjon dedikert til minicaravan, campingutstyr og utstyr relatert til caravan og tur.
Taktelt.no mer også et domene som tilhører oss og du kommer her direkte til våre ulike taktelt-modeller.
ART Expedition er et registrert varemerke, dette er navnet på våre egne produkter.  (link til Patentstyret)

(Produkter fra ART Expedition selges kun hos Minicaravan.no og 4x4shop i Norge)

Translate »